Sally Bauer Förskola och Sally Bauerskolan F-6

Ideella föreningen Sally Bauer Förskola / Sally Bauerskolan. Redan 1987 startade vi Sally Bauer Förskola. 1996 startade vi Sally Bauerskolan i Sally Bauer Förskolans lokaler. 1997 Flyttade Sally Bauerskolan till nya lokaler intill Filborna Arena.

 


Skolorna drivs helt utan vinstintresse Vi har inga aktieägare eller andra som ska plocka vinster ur skolan. Alla medel går till verksamheten och eventuella vinster återinvesteras i verksamheten. Skolorna har en styrelse som välja av medlemmarna på årsmötet. Styrelsen träffas cirka en gång i månaden och följer verksamheten.

Det administrativa kontoret har vi på Sally Bauer Förskolan på Blekingegatan 20.

Sally Bauerskolans högstadium

Sally Bauerskolans högstadium. Sally Bauerskolans högstadium startade 2001 med en klass. Nu är har vi 2 klasser i varje årskurs 7-9. Skolan ligger i lokaler vi hyr av Rosengårdskyrkan i nära anslutning till Filborna Arena och med bra bussförbindelser.

 


Skolan drivs helt utan vinstintresse Vi har inga aktieägare eller andra som ska plocka vinster ur skolan. Alla medel går till verksamheten och eventuella vinster återinvesteras i verksamheten. Skolorna har en styrelse som välja av medlemmarna på årsmötet. Styrelsen träffas cirka en gång i månaden och följer verksamheten.

Det administrativa kontoret har vi på Sally Bauer Förskolan på Blekingegatan 20.

Ledning

Monica Persson

Skolchef Sally Bauersskolans högstadium och tillika förskolechef på Sally Bauer Förskola / Sally Bauerskolan. Monica har varit med och byggt upp verksamheten sedan starten 1987.   

 


Kristian Bengtsson

Rektor på Sally Bauerskolan F-6 och Sally Bauerskolans Högstadium .
Stefan Widtfeldt

Biträdande rektor på Sally Bauerskolan Högstadium
  


Om oss

Vi drivs som två Ideella föreningar utan vinstintresse.
mer   

Dokument

Länkar

Kontaktinformation

Sally Bauerskolorna
Blekingegatan 20

252 52 Helsingborg
Kontor: 042 13 28 19

Förskola: 042 13 28 19

F-6: 0763100498

Hög: 042 16 08 61
Fax: 042 13 27 22

Design downloaded from free website templates.